Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay από το Sam & Max: This Time It’s Virtual (trailer)

Μέσα στην εβδομάδα, το Sam & Max: This Time It’s Virtual της Telltale Games μπήκε ξανά στα ραντάρ των fans, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ένα απρόσμενο remaster του Sam & Max Save the World, αλλά παρουσίασε και νέο περιεχόμενο για το επερχόμενο πόνημα της στην εικονική πραγματικότητα.

Το Sam & Max: This Time It’s Virtual αποτελεί τη πρώτη δημιουργία της Freelance Police μετά από την τρίτη σεζόν του Sam & Max adventures, The Devil’ s Playhouse, πίσω στο 2010. Το νέο υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει τη δυνατότητα που θα έχουν οι παίκτες να ζήσουν στην πραγματικότητα του Sam & Max, παίζοντας διάφορα VR mini games. Μπορεί το gameplay να μην είναι κάτι το πρωτοποριακό, όμως μπορεί κανείς να παρατηρήσει την ακρίβεια με την οποία έχει αποδοθεί το ύφος των κλασικών κόμικς του Steve Purcell. Το Sam & Max: This Time It’s Virtual πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλα τα VR headsets μέσα στην επόμενη χρονιά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*